CELEMI APPLES & ORANGESTM

Vállalati pénzügy nem pénzügyeseknek

Neked is nehézséget jelent?

A CELEMI Apples & OrangesTM üzleti szimuláció segít, hogy a szervezet tagjai képesek legyenek eredményesen és költséghatékonyan dolgozni úgy, hogy közben üzleti rálátásuk is erősödjön.

Előnyök

Vállalati pénzügy alapelveinek, saját munkánk értékteremtő hatásának megértése

Mi is ez a szimuláció pontosan?

A Celemi Apples & OrangesTM üzleti szimuláció a vállati pénzügy alapelveit segít megérteni, gyakorlati szempontok alapján.

A szimuláció elején a vállalat teljesítménye gyenge, dacára annak, hogy az értékesítési eredmények meglehetősen jól néznek ki. A piaci részesedés csökken a vevők egyre növekvő kereslete mellett, így a cégnek új, fegyelmezett pénzügyi stratégiára van szüksége. Milyen lépéseken keresztül növelhető a vállalat profitabilitása? A Celemi Apples & Oranges® üzleti szimuláció érthetővé teszi a vállalati pénzügyet azok számára is, akik elsősorban nem ezzel foglalkoznak. Így a részvevők képesek lesznek a saját feladataiknak a vállalati nyereségességére gyakorolt hatását értelmezni.

A kezdeti, erősen (a tréner által) megszabott lépéseket követően a vállalat „új vezetősége” szabad kezet kap a vállalat irányításában. El kell dönteniük, hogy a kialakuló piaci helyzetre milyen módon reagálnak. Ezzel is magukra veszik a felelősséget a vállalat sikerre vezetéséért.

A szimuláció során az alábbi döntések kerülnek a fókuszba:

Miben segít a vállalat munkatársainak?

Rövid bemutató a Celemi Apples & OrangesTM Üzleti Szimulációról