CELEMI SALES ENDEAVOURTM

Nyertes értékesítési irány

Neked is nehézséget jelent?

A Celemi Sales EndeauvourTM üzleti szimuláció segít értelmezni a komplex értékesítési helyzeteket, hatékonyabbá tenni az időráfordítást, és nagyobb betekintést nyerni az értékesítők számára az account management folyamatokba.

Előnyök

Az egyes vevőcsoportok megközelítése, azokkal történő minél hatékonyabb együttműködése

Mi is ez a szimuláció pontosan?

A Celemi Sales EndeauvourTM segít értelmezni a komplex értékesítési helyzeteket, hatékonyabbá tenni az időráfordítást, és nagyobb betekintést nyerni az értékesítők számára az account management folyamatokba.

A program tulajdonképpen kombinációja a valós helyzetek adaptációjának és az interaktív szimulációnak, mely lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy átküzdjék magukat az eléjük tornyosuló akadályokon, stratégiai döntéseket hozzanak egy erősen kompetitív piacon.

Több, egymással versengő szolgáltató vállalat igyekszik kielégíteni a vevőcsoport igényeit úgy, hogy a szereplők között navigálva találják meg a legmegfelelőbb utat a döntés kialakításához. Az egyes vállalati szereplők lehetnek nagy vagy éppen kis befolyással bíró tárgyalópartnerek, épp úgy, mint a valós helyzetekben. Találkozhatunk reális vagy ésszerűtlennek tűnő vevői elvárásokkal, elhallgatott információkkal, változásra ítélt szervezettel. Mind eközben természetesen erős versenyhelyzettel kell számolnunk a kompetitorok részéről.

Celemi Sales Endeavour™ az értékes munkaidő és az erőforrások megmentésében segíti a résztvevőket úgy, hogy átlátják a döntéshozatali hálót. Az információk ismeretében hozzák meg a megfelelő és szükséges lépéseket, így pontosabban és hatékonyabban térképezik fel az ügyfélkört. Mindezekkel értékes munkaidőt és erőforrásokat takarítanak meg.

A szimuláció során az alábbi döntések kerülnek a fókuszba:

Miben segít a vállalat munkatársainak?