CELEMI CAYENNETM

Óvd meg a projektek sikerét

Neked is nehézséget jelent?

A Celemi Cayenne™ üzleti szimuláció az egyes projektek során, a döntési folyamatok, a váratlan helyzetek kezelésének következményeit láttatja meg, gyakorlati szempontok alapján. Előnyök

Előnyök

Vállalati projektek magas színvonalú megvalósítása

Mi is ez a szimuláció pontosan?

A CELEMI CayenneTM az egyes projektek során, a döntési folyamatok, a váratlan helyzetek kezelésének következményeit láttatja meg, gyakorlati szempontok alapján.

Egy project sikerét gyakran a projektben résztvevők készségei és elkötelezettsége és problémamegoldó képességei határozzák meg. A résztvevőknek látniuk kell a nagy képet, és meg kell érteniük, hogyan járulhatnak hozzá a project céljainak eléréséhez.

A CELEMI CayenneTM megfelelő szimuláció minden vállalat és iparág számára. Magában foglal minden projekttagot és érdekelt szereplőt. Remekül használható nagyobb projectek indításánál, hogy „megadjuk a kezdő lökést” a siker érdekében. Ideális program vállalati belső képzési rendszerekhez, és egyéb, képzéssel foglalkozó szervezetek számára is. A CELEMI CayenneTMsegít a résztevőknek abban, hogy jobban felkészüljenek a váratlan helyzetek és változó körülmények kezelésére egy project megvalósítása során.

A szimulációban a 3-4 főből álló csapatok vezetik és felügyelik a projectet, miközben kihívásokkal kell szembenézniük. A project különböző fázisaiban problémák és zavaró körülmények kerülnek előtérbe és a csapatoknak el kell dönteniük, hogy miként használják fel limitált erőforrásaikat a cél elérése érdekében.

A csapatok teljesítményét egy sor fontos mérőszám által követik nyomon.

Korlátozott erőforrások felhasználásával a lehető legnagyobb üzleti érték létrehozása:

A szimuláció közben és/vagy után a résztvevők megbeszélik saját projektjeiket. Felkészülés után elemzik a project feltételeit különböző szempontok alapján: vezetés, munkamegosztás, csapatmunka, stratégia stb., így a szimulált események a valósággal találkozva adnak további hozzáadott értéket.

Miben segít a vállalat munkatársainak?