CELEMI PERFORMANCETM 

Fejleszd az üzleti gondolkodásod

Neked is nehézséget jelent?

A Celemi PerformanceTM üzleti szimuláció segít megérteni a stratégia, a döntéshozatal és a vevői preferenciáknak megfelelő szolgáltatás nyújtásának alapelveit.

Előnyök

A vállalat életben maradása kiélezett versenyben

Mi is ez a szimuláció pontosan?

A Celemi PerformanceTM a stratégia, a döntéshozatal és a vevői preferenciáknak megfelelő szolgáltatás nyújtásának alapelveit segít megérteni, gyakorlati szempontok alapján.

A szimuláció során, kompetitív piacon kell megküzdeni a riválisokkal szemben. A résztvevők által „menedzselt vállalat”-nak kiélezett versenyben kell helyt állnia az életben maradásért. A „vezetőség” feladata kiértékelni a piaci jelentéseket, a meglévő információk alapján megérteni az ügyfélszükségleteket. Mindezek ismeretében el kell dönteni, mely piacokon, mely ügyfélbázisra helyezzük a fókuszt, milyen hozzáadott értékkel jelenünk meg a potenciális vevőink előtt. A kidolgozott piaci stratégia eldönti, hogy a vállalat teljesítménye emelkedik, vagy lezuhan.

Az eredménytől függetlenül a munkatársak betekintést nyernek a döntéshozatali folyamatba, jobban megértik a döntések mögött meghúzódó irányelveket, érveket. A program segítséget nyújt, hogy a kihívások lehetőséggé formálódjanak. A CELEMI PerformanceTM hatékony eszköz, hogy úrrá legyünk a nehéz idők kihívásain.

CELEMI PerformanceTM hasznos eszköz lehet:

  • stratégiai tervezési folyamat felvezetésére
  • stratégiai kihívások megosztására és továbblépési lehetőségek felkutatására
  • az egyes stratégiai irányvonalak összehangolására

CELEMI PerformanceTM rávilágít arra, hogy sokszor a kis fejlesztések mekkora hatást fejtenek ki a végeredményre. Legyen az pontos ügyfél fókusz, megfelelő kommunikáció, vagy a hozzáállásunk egy–egy helyzethez (pl.: veszélyt vagy lehetőséget látunk az adott szituáció mögött).

A szimuláció során az alábbi döntések kerülnek a fókuszba:

Miben segít a vállalat munkatársainak?