CELEMI PARTNERSTOCKTM

Tedd elérhetővé Supply chain-ben rejlő lehetőséget

Neked is nehézséget jelent?

Celemi PartnerStock erősen interaktív szimuláció segíti a résztvevőket az úgynevezett supply chain-nel kapcsolatos szakértelmük fejlesztésében.

Előnyök

Supply chain-nel kapcsolatos szakértelem fejlesztése

Mi is ez a szimuláció pontosan?

A CELEMI Partner StockTM életszerű, például a raktárkészlettel kapcsolatos dilemmákat járja körbe. A kialakult helyzetek, problémák minden naposak, feloldásukat, az azonnali lépéseket a korlátozott erőforrások megnehezítik.

Az árukészlet, a forgási idő gyakran felmerülő kérdések annak ellenére, hogy képzések, vállalati megbeszélések során ezekre és a hasonló kérdésekre egyértelmű utasítások érkeznek. A munkatársak mégis követik a korábban már jól bejáratott utakat, megoldásokat még akkor is, ha nem ez a leghatékonyabb út.

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor a CELEMI Partner StockTM üzleti szimuláció a neked való megoldás. Az üzleti szimuláció során cél a készletszint optimalizálása, az ügyfélelégedettség megerősítése és a nyereségesség biztosítása. A felmerülő helyzeteket, problémákat a csapat együtt oldja meg, miközben a többi csapattal versenyez; ez interaktivitást, mélyebb tanulást eredményez, ami egyben szórakoztató is. A CELEMI Partner StockTM életszerű példán keresztül mutatja be az ellátási láncon belüli kihívásokat, segít a résztevőknek abban, hogy jobban felkészüljenek a felmerülő helyzetek kezelésére.

Miben segít a vállalat munkatársainak?